top of page

Skab det liv du ønsker

For 5 år siden var jeg single-mor, boede i en lille lejlighed på Amager og havde et job, der ikke helt var i tråd med min mission. Jeg havde det egentlig godt, men jeg havde en masse uforløste drømme:


Jeg drømte om at finde en mand, som jeg kunne dele min spiritualitet med og som ville elske min søn som sin egen.


Jeg drømte om at få endnu et barn og være en del af en familie.


Jeg drømte om at bo ved havet, i et gammelt hus med stor have, gerne i et bofællesskab.


Jeg drømte om at leve af at undervise i yoga.


Jeg drømte om at udgive min spirituelle børnebog.


For 5 år siden lavede jeg et visionboard med udklip af alle disse drømme og hængte det op på mit køleskab og kiggede på det hver dag. Der var dage, hvor jeg ikke følte, at jeg fortjente alt dette, men jeg blev ved med at fokusere på det og drømme, og jeg havde en vis fornemmelse af, at drømmene nok skulle gå i opfyldelse…


5 år senere bor jeg nu med min spirituelle yogamand (som også er ingeniør), jeg bor i et stort gammelt og charmerende hus (som er et bofællesskab) med udsigt ud over Øresund, jeg fik mit andet barn (Nohr som nu er 3 år), og for tre måneder siden åbnede jeg mit eget yogastudie. Dreams really do come true, hvis vi tør tro på dem!


Så lav et visionboard lige som jeg med billeder af alle dine drømme.


1. Hæng det et sted, hvor du ser det hver dag.

2. FØL så, hvordan drømmen allerede er ved at manifestere sig. Følelserne er den magiske nøgle til at åbne op for nye muligheder.

3. Fokuser på drømmen hver dag, så vil den begynde at spire i din bevidsthed og underbevidsthed.

4. Føl dig værdig til at modtage.

5. Giv derefter slip på at skulle regne ud, hvordan drømmen skal realiseres, og hav tillid til at det nok skal lykkedes (giv ikke op. Det kan tage tid at ændre negative overbevisninger til nye positive overbevisninger).


Vi kan så meget mere med vores bevidsthed, end vi går rundt og tror – vi skaber vores egen virkelighed, så hvorfor ikke skab et smukt og meningsfyldt liv, hvor drømmene virkelig bliver opfyldt!


Psst. Jeg mangler stadig at udgive min spirituelle børnebog, men jeg er sikker på, at det nok skal ske en dag!


50 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page