top of page

Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt

Inspiration til et godt liv i og udenfor jobbet

Det vi egentlig burde tage alvorligt, er det der bringer os glæde. Arbejdsglæde handler om at bringe nogen af de bolde i spil som giver dig følelsen af velvære, overskud og energi. Det er tid til at have det sjovt, når vi er på arbejde.

Mange mennesker har en overbevisning om, at opgaverne skal løses i en stram og alvorlig kontekst. Kunne det være muligt at vi rent faktisk producerer mere, er mere kreative og bedre til at kommunikere, når vi bringer glæden og humoren mere i spil? Kunne det være muligt at arbejdet ville glide lidt nemmere, hvis vi tog det lidt mindre tungt?

Der er et stort kreativt potentiale i den del af dig der er sjov og fantasifuld. Det der bringer dig smil, det der fylder dig op på den gode måde. Det er den energi der gør dig let og fri og giver dig lyst til at gøre det du er bedst til.

Dette arbejdsglæde foredrag giver dig og dine kollegaer 5  vaner til mere arbejdsglæde. Du får værktøjer til at slippe din stress og du får  nye og friske øjne på dit arbejdsliv.

Når du har det sjovt på arbejdspladsen bliver livet meget nemmere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du oplever flere succesoplevelser når du har friheden til at have det sjovt!

Varighed: 1 time, 2 timer eller 3 timer

Reference: Thomas Flindt er en energisk og medrivende foredragsholder. Han formidler det teoretiske/psykologiske med indsigt og slagkraftighed, så deltagerne får lidt at tænke over mht. indstilling og mulighederne på jobbet. Teamet fik en god snak om værdier og en virkelig sjov oplevelse ud over det sædvanlige. Alle var meget begejstrede for foredraget. Jeg kan varmt anbefale Thomas Flindts arbejdsglæde foredrag.

Nina Juul Gielstrup
HR Manager – THE BODY SHOP

Book Arbejdsglæde foredrag med Thomas Flindt http://lev-nu.dk/arbejdsglaede-nu/

Læs mere om Thomas Flindt:

http://www.thomasflindt.dk

https://arbejdsglaede.expert

En-vinder-fejrer-hverdagens-små-sejre.pn
bottom of page