top of page

Hvorfor yoga?

Gavnlige effekter

Yoga er et komplet system, der både beskæftiger sig med krop, sind og sjæl.

 

Yoga er for dig, der gerne vil:

 - Opøve fysisk smidighed, styrke og velvære i kroppen.

 - Mindske stress og bekymring.

 - Forebygge rygproblemer og ledsmerter.

 - Finde indre ro.

 - Balancere dit nervesystem.

 

Det er videnskabeligt bevist, at yoga, mindfulness og meditation udløser oxytocin i hjernen. Oxytocin er det såkaldte kærlighedshormon, der får os til at føle nydelse og glæde.

 

Yoga stimulerer også det parasympatiske nervesystem, der får kroppen til at slappe af og regenerere.

 

Igennem din yogapraksis reducerer du dit stressniveau, da stresshormonet kortisol sænkes.

 

"Jeg er Kristine dybt taknemmelig for hendes fantastiske indføring og undervisning i Kundalini Yoga, som bl.a. har hjulpet mig til hurtigere end før, at blive i stand til at finde ind til roen i mig selv. Kristines engagerede, vidende og varme væsen er en absolut fornøjelse at være sammen med, og efterlader mig altid med en fornyet energi, større følelse af klarhed og velvære, når jeg går fra hendes undervisning. Kristine kan varmt anbefales." -Signe Olsen

"Jeres Kristine er VIRKELIG god, dygtig og meget inspirerende. Både hendes væsen og selve undervisningen er rigtig behagelig og aldeles fyldestgørende. Hun er kun positiv og fuld af energi og smil, og undervisningen er, som jeg personligt mener, flow yoga er bedst; udfordrende samt udviklende for ens fysiske form. Også er hendes timer stadig meget afvekslende, hvilket også er fedt. Også i hatha yoga er Kristine uovertruffen. Hvis man dog bare havde tid til at være til yoga hver morgen med Kristine".

-Mette Hansen

bottom of page