top of page

Er du styret af frygt eller tillid?


For en måned siden åbnede jeg mit eget yogastudie i Helsingør – Ganesha Yoga. Og den måned har virkelig givet mig personlig udvikling for alle pengene.


I mange år har jeg holdt mig selv tilbage og været styret af frygt – frygt for ikke at være god nok, frygt for at gå i mod strømmen og ikke mindst frygt for at vise verden, hvem jeg i virkeligheden er. Jeg havde jo taget den universitetsuddannelse, og jeg burde jo have et rigtigt job på et kontor, tjene penge og være en rigtig voksen. Men det føltes bare så forkert! Efter et par jobs på kontor kunne jeg ikke længere presse mig selv ned i den boks– sidde på kontor og glo ind i skærmen i 8 timer. HVER DAG. Det var ikke et liv for mig. Samtidig trak den spirituelle vej mere og mere i mig. Derfor udannede jeg mig til yogalærer, men frygten styrede mig stadig alt for meget. Gamle tankemønstre hang fast: Hvad tænker folk mon om mig? Er jeg mon god nok? Hvilken retning skal jeg mon gå? Hvordan tjener jeg penge nok?Da jeg flere år senere tog det store skridt og åbnede mit eget studie, var jeg også bange. Bange for at sige mit faste job op på en skole, bange for den usikre indkomst som selvstændig og ikke mindst bange for at være en fiasko. Når man viser verden, hvem man er, blotter man også sig selv. Men jeg lyttede til min intuition, mit hjerte og tog springet. Jeg har kun haft åben i en måned, og jeg øver mig hver dag på at læne mig tilbage i tillid. Tillid til at det hele nok skal gå, tillid til mig selv og fremtiden.


Og det mest fantastiske er, at frygten har sluppet sig tag i mig! Beslutningen om at springe ud og leve af min passion føles så rigtig i hele min krop og i mit sind. Spændinger, jeg har haft i årevis i nakke, skulder og hals, er på mirakuløs vis forsvundet. Min mand fortæller også, hvordan han kan mærke, at jeg er blevet gladere og mere strålende. Så uanset hvad resultatet bliver og uanset hvor mange penge, jeg kommer til at tjene, er min beslutning om at følge mit hjerte allerede en succes. Jeg læner mig tilbage i tillid, visualiserer en lys fremtid og mediterer på overflod.


Sat nam

47 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page